A Diósgyőr edzője értékelt: Az első félidő szorosan indult a szünetben mégis 3-0-ra vezetett az ellenfél

sport
2019 március 02., 21:48
comments 122


Az egy héttel ezelőtti 5-0-s újpesti vereség után még nagyobb pofonban szaladt a DVTK együttese: 

a Ferencváros 7-0-ra ütötte ki szombaton az NB1 23. fordulójában. 

A mérkőzés utáni értékelést diósgyőriek trénere, Fernando Fernández azzal kezdte, hogy 

"egy 7-0-ra elvesztett mérkőzés után nehéz megszólalni. Az első félidő szorosan indult a szünetben mégis 3-0-ra vezetett az ellenfél, ez mégis jobban nézett ki, mint a mérkőzés egésze."

Szerinte sok gyermeteg hibát követtek el, nem lehetett más a vége.

"Tizenkét gólt kaptunk az elmúlt két mérkőzésen, ami nagyon sok a mi helyzetünkben, csalódott vagyok, hogy így ért véget a nagyszerű sorozatunk. Nehéz helyzetben vagyunk, kétszer egymás után nem lehet véletlen ilyen vereséget szenvedni, mégis bízom benne, hogy nem ez a csapat igazi arca,"

tette hozzá.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.