A Diósgyőr edzője értékelt: Az első félidő szorosan indult a szünetben mégis 3-0-ra vezetett az ellenfél

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.


Az egy héttel ezelőtti 5-0-s újpesti vereség után még nagyobb pofonban szaladt a DVTK együttese: 

a Ferencváros 7-0-ra ütötte ki szombaton az NB1 23. fordulójában. 

A mérkőzés utáni értékelést diósgyőriek trénere, Fernando Fernández azzal kezdte, hogy 

"egy 7-0-ra elvesztett mérkőzés után nehéz megszólalni. Az első félidő szorosan indult a szünetben mégis 3-0-ra vezetett az ellenfél, ez mégis jobban nézett ki, mint a mérkőzés egésze."

Szerinte sok gyermeteg hibát követtek el, nem lehetett más a vége.

"Tizenkét gólt kaptunk az elmúlt két mérkőzésen, ami nagyon sok a mi helyzetünkben, csalódott vagyok, hogy így ért véget a nagyszerű sorozatunk. Nehéz helyzetben vagyunk, kétszer egymás után nem lehet véletlen ilyen vereséget szenvedni, mégis bízom benne, hogy nem ez a csapat igazi arca,"

tette hozzá.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.