Kovács Zoltán szerint a kormány eredetileg is március 15-ig tervezte a plakátkampányt

Szombat reggel írtuk meg, hogy a kormányzati plakátkampány miatt Berlinbe utazott Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos békülni a CDU elnökével. Annegret Kramp-Karrenbauernek konkrét ajánlatokat is tettek. 

Például azt, hogy március 15. után leszedik a Juncker-Soros plakátokat, és az EP-kampány hajrájában tartózkodni fognak a hasonlóan provokatív stílustól. 

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár erre reagálva posztolta Twitterén szombat délután, hogy 

a kormány eredeti terve szerint is március 15-ig tart kampány.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.