Amikor ráguglizott az áldozat nevére, már sejtette, hogy nagy sztoriba nyúlt bele

Tracey Holloway őrmester elsőre drogtúladagolásra gyanakodott, amikor két, eszméletlen emberhez riasztották őt és társát egy salisbury parkban. De az áldozatok ruházata, kinézete rendezett volt, nem tűntek tipikus túladagolás-áldozatoknak.

Hogy milyen sztoriba nyúlhattak bele, az már csak az őrsön lett világos Hollowaynek, miután egy kollégája ráguglizott az áldozatok nevére. "Tracey, nem pillantanál rá erre?" - idézte fel az őrmester, hogyan szólt neki a kollégája. "Ekkor lett meg az orosz szál, ekkor már tudtuk, hogy sokkal nagyobb dolog ez egy drogtúladagolásnál" - mesélte a BBC-nek.

Salisburyben vasárnap emlékmisét tartanak az egy évvel ezelőtti mérgezés emlékére. A támadást Szkripal és lánya túlélték, de Dawn Strugess, aki csak véletlenül került kapcsolatba a Szkripalék elleni merénylethez használt idegméreggel, belehalt a mérgezésbe. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.