Csípős szószon húzta ki 5 napig a hóban rekedt oregoni férfi

külföld
2019 március 03., 14:24
comments 89

A 36 éves Jeremy Taylor épp a kutyájával túrázott az elmúlt hetekben hatalmas hóeséstől és hóviharoktól sújtott Oregon államban, mikor február 24-én este egy Deschutes megyei erdészeti úton elakadt autójával a nagy hóban. Úgy döntött, a kocsiban tölti az éjszakát, és reggel megpróbálja kiszabadítani a járművet, de mire felébredt, még több hó esett.

Taylor és a kutya először megpróbáltak gyalog segítséget hívni, de a hó már ehhez is túl mély volt, ezért visszamentek az autóhoz. 5 napot töltöttek a járműben, és Taylort elmondása szerint a Taco Bell csípős szószai tartották életben. Néha persze az autót is beindították, hogy fűtsenek.

A férfit végül egy keresőcsoport találta meg.

Taylor a Facebookon azt írta, hogy hála Istennek, ő is és a kutyája is biztonságban van, és azzal is viccelt, hogy a csípős szósz életet menthet. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt