Titkos hentesboltot üzemeltettek a Heim Pál kórház urológiáján a hűtőszekrényben

ÉLET
2019 március 04., 09:06
comments 365

Mostanában szinte csak nyomasztó, idegesítő vagy szomorú sztorikat hallani a magyar kórházakból. Akkor jutott eszembe, hogy ezen ideje lenne változtatni, amikor arról írtam cikket, hogy a Heim Pál nem hajlandó megengedni a náluk fekvő kisgyerekek szüleinek, hogy a civil adakozásból vásárolt kempingágyakon aludjanak, hanem kötelezi őket a széken alvásra, és egy érintett szülő megírta nekem, hogy két évvel ezelőtt mi dobta fel a Heim Pálban.

Egy titkos hentes.

"(...) leginkább mégis azon lepődtem meg, hogy egy osztályos dolgozó kis hentes vállalkozást üzemeltetetve az osztály folyosóján található "tápszeres és bébiételes" feliratú hűtőből árulta a cuccot, ami rakásig állt mindenféle húsokkal, mindezt az ott életvitelszerűen tartózkodó szülősereg szeme láttára."

Íme, ez itt az egykori gurmészentély:

Ami nemcsak a folyósó, de a kórtermek hangulatát is feldobta:

"Még egy idevágó emlék: a szobában ahol elhelyezték a páromat és a gyereket volt egy babamérleg, amivel a gyereket kellett mérni. Fehér köpenyes koma (érzésre karbantartó lehetett) néha betrappolt és lemért egy kis húsárut."

Ugye, mennyivel jobb egy ilyen pezsgő helyen a földön feküdni vagy széken aludni, mint valami unalmas kórházban?

Ha veled is történt mostanában vicces dolog kórházban vagy láttál valami hasonlóan szívderítőt és esetleg le is fényképezted, írd meg és küldd le a szilyl KUKAC 444.hu címre RÖHÖG A KÓRHÁZ subjecttel, hogy valamivel fel tudjuk dobni az éppen kórházban senyvedőket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.