Kiszabadult a Dunán hat hete zátonyra futott román uszály

Igazi médiasztár lett abból a román uszályból, ami még január 17-én futott zátonyra a Dunán, majd az alacsony vízállás miatt azóta ott vesztegelt, príma témát nyújtva a drónvideósoknak. 

Most azonban annyira megáradt a Duna, hogy a Jess - aminek réges régen hazautaztatták a legénységét és egy matróz vigyázott rá - le tudott csúszni a kavicspadról és elindult hazafelé. Olvasónk, Pinky Nagymaros környékén fotózta le az ott leparkoló uszályt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.