Egész estés filmet készített Kim Dzsong Un hanoi látogatásáról az észak-koreai állami tévé

külföld
2019 március 07., 06:02
comments 41

Mercedes limuzinjából integet az őt fogadó vietnamiaknak Kim Dzsong Un, majd kedélyesen sétálgat Donald Trumppal. Ilyen jelenetekkel tömte tele az észak-koreai állami tévé azt az egész estés filmet, amit az ország vezetőjének hanoi látogatásáról készítette. A szerdán vetített alkotásban elhangzik, hogy Észak-Koreának és az Egyesült Államoknak véget kell vetnie a több évtizedes szembenállásnak és ellenségeskedésnek, 

arról viszont hallgattak, hogy a találkozó a vártnál hamarabb és megállapodás ért véget. 

A film 5 óra 55 perctől látható:

link Forrás

Mindeközben az ENSZ szerdai jelentése szerint súlyosbodik a humanitárius krízis az országban. Az észak-koreai élelmiszerellátás amúgy is bizonytalan, de a közelmúlt szárazsága, majd árvizei miatt még rosszabb a helyzet. Az ENSZ szerint jelenleg

11 millió észak-koreai szorul humanitárius segélyre annak érdekében, hogy kielégíthesse alapvető élelmezési és egészségügyi szükségleteit.

A lakosság 43,4 százaléka, 10,9 millió ember alultáplált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.