Megtalálták a Fiat hátsó ülésén ellopott kis pónicsikót

ÁLLAT
2019 március 07., 21:20
comments 235

Csütörtök napközben számoltunk be róla, hogy valaki ellopott egy kis pónicsikót egy tanyáról Gyál és Vecsés vonzáskörzetében. Az állatot egy Fiat Punto hátsó ülésén szállítva vitték el, erről kép is készült. Azt nem tudni, miért vitték el, de azt igen, hogy egy nagyon fiatal állatról van szó, félő volt, hogy az anyja gondoskodása nélkül nem éli túl a kalandot.

Csütörtök estére kiderült: mindenki megnyugodhat, a kiscsikó visszakerült a gazdájához, és ami még fontosabb, az anyja mellé.

A férfi, aki alapból kiposztolta a Facebookra, hogy az állatot ellopták, most azt írta:

"Köszönjük az egész országnak, örülünk hogy ennyi csodálatos embert ismerhettünk meg. A segítségetek nélkül nem lett volna hapy end!"

photo_camera A visszakapott pónicsikó

Majd külön megköszönte a rendőrségnek, hogy a csikó hazakerült. Úgy tűnik, éhes is volt:

Azt eddig is lehetett tudni, hogy az ügyben lopás miatt folyik nyomozás, és azt is, hogy a Fiatot megtalálták, valószínűleg a rendszáma alapján. Ezek szerint rövidúton a póni is megkerült.

Happy End.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.