Megtalálták a Fiat hátsó ülésén ellopott kis pónicsikót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtök napközben számoltunk be róla, hogy valaki ellopott egy kis pónicsikót egy tanyáról Gyál és Vecsés vonzáskörzetében. Az állatot egy Fiat Punto hátsó ülésén szállítva vitték el, erről kép is készült. Azt nem tudni, miért vitték el, de azt igen, hogy egy nagyon fiatal állatról van szó, félő volt, hogy az anyja gondoskodása nélkül nem éli túl a kalandot.

Csütörtök estére kiderült: mindenki megnyugodhat, a kiscsikó visszakerült a gazdájához, és ami még fontosabb, az anyja mellé.

A férfi, aki alapból kiposztolta a Facebookra, hogy az állatot ellopták, most azt írta:

"Köszönjük az egész országnak, örülünk hogy ennyi csodálatos embert ismerhettünk meg. A segítségetek nélkül nem lett volna hapy end!"

A visszakapott pónicsikó

Majd külön megköszönte a rendőrségnek, hogy a csikó hazakerült. Úgy tűnik, éhes is volt:

Azt eddig is lehetett tudni, hogy az ügyben lopás miatt folyik nyomozás, és azt is, hogy a Fiatot megtalálták, valószínűleg a rendszáma alapján. Ezek szerint rövidúton a póni is megkerült.

Happy End.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.