Telefonját nyomkodhatta a 16 éves fiatal, akit elgázolt a vonat Monorierdőnél

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Bors írt arról, hogy egy 16 éves fiatal azután veszítette életét hétfőn Monorierdőnél, hogy telefonján zenét hallgatva egy robogó vonat elgázolta. 

A lap cikke szerint a nyíregyházi fiatal Budapestre járt iskolába, egyik legjobb barátjával voltak a Monorierdő vasútállomáson hétfő reggel. Megvárták, hogy a Cegléd felől érkező vonat elhaladjon, majd a fiatal lépett párat, és ekkor a szemközti oldalon érkező szerelvény frontálisan elgázolta. Barátja még próbált utánanyúlni, de nem volt esélye megmenteni. 

Szemtanúk beszámolása szerint a fiatal a telefonját nyomkodta a baleset pillanatában, a fülhallgatója pedig a teste mellett került elő.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér