A KDNP egykori fővárosi elnökét indítja a teljes ellenzék Újpesten

politika
2019 március 08., 06:27
comments 111

Az Index információja szerint Szalma Botond lesz az összes ellenzéki párt (MSZP, DK, LMP, Jobbik, Momentum, Párbeszéd) közös polgármester-jelöltje Újpesten.

Szalma sokáig a KDNP-ben politizált, a párt budapesti elnöke is volt, de több konfliktus után 2014-ben kizárták. Szalma korábban több kormányzati kinevezést is kritizált, és lemondásra szólította fel Schmitt Pál köztársasági elnököt a plágiumbotrány idején.

Szalma 2014-ben egyszer már független jelöltként elindult Újpest vezetéséért, de akkor a fideszes Wintermantel Zsolt győzött.

Az ellenzéki pártok igyekeznek minél több településen közös jelöltet állítani, eddig Szombathelyen és Egerben látszik úgy, hogy ez összejön. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.