A KDNP egykori fővárosi elnökét indítja a teljes ellenzék Újpesten

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Index információja szerint Szalma Botond lesz az összes ellenzéki párt (MSZP, DK, LMP, Jobbik, Momentum, Párbeszéd) közös polgármester-jelöltje Újpesten.

Szalma sokáig a KDNP-ben politizált, a párt budapesti elnöke is volt, de több konfliktus után 2014-ben kizárták. Szalma korábban több kormányzati kinevezést is kritizált, és lemondásra szólította fel Schmitt Pál köztársasági elnököt a plágiumbotrány idején. 

Szalma 2014-ben egyszer már független jelöltként elindult Újpest vezetéséért, de akkor a fideszes Wintermantel Zsolt győzött.

Az ellenzéki pártok igyekeznek minél több településen közös jelöltet állítani, eddig Szombathelyen és Egerben látszik úgy, hogy ez összejön. (Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.