Kövér László: Grrrrrrrr

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Országgyűlés elnöke hazatért afrikai útjáról, és pénteken egyből a közelgő apokalipszisről beszélt a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának budapesti ülésén.

Kövér László úgy vette észre, hogy  napjainkban az erőforrásokért zajló világpolitikai küzdelemben az „alávetésre és kifosztásra szánt Európa” ellen egy újszerű, 21. századi hadviselés folyik, amelyben elsődlegesen nem a területet, hanem 

a tudatot akarják megszállni. 

Kövér László, az Országgyűlés elnöke busómaszkot visel a mohácsi busójárás negyedik napján, 2018. február 11-énFotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

Szerinte a cél az európai közösség természetes identitásának a felszámolása, aminek hiányában a közösségek és az egyének nem tudják felismerni, érvényesíteni és szükség esetén megvédeni érdekeiket sem, így könnyebben alávethetők és uralhatók. Ezért a természetes európai identitások védelmére hivatott minden intézmény. Ezek szerinte a család, a keresztény egyházak és a nemzeti államok, amik folyamatos politikai, jogi és mentális támadások célkeresztjében van. 

Az Országgyűlés elnöke azt javasolta, hogy a Kárpát-Medencei Magyar Képviselők Fóruma - mint a legerősebb demokratikus felhatalmazással rendelkező nemzetpolitikai szervezet - 2020-tól kezdődően minden év márciusában fogadjon el az előző évre vonatkozóan egy közép-európai magyar identitásvédelmi jelentést, amelyet a szomszédos országok kormányai, valamint az Európai Unió vezető testületei rendelkezésére bocsátanak. Kezdeményezte azt is, hogy a fórum kérje fel az Országgyűlést, valamint a magyar kormányt, hogy a 2020-as évet nyilvánítsa a magyar nemzeti összetartozás évének. (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.