Novemberben kaptak egymilliárdot munkahelyteremtésre, most kirúgja a fejlesztői tizedét az NNG

Komoly leépítés zajlik a navigációs rendszereket fejlesztő NNG budapesti fejlesztőközpontjában, tudta meg az Index. A lap szerint egy belső levélben 10 százalékos leépítést jelentett be a cég vezérigazgatója. A NNG megerősítette a lap értesülését, szerintük a vállalat "újragondolja, optimalizálja struktúráját, amivel együtt jár a létszám korrekciója." 

A leépítés híre csak azért bizarr mert éppen novemberben kapott a cég egymilliárd forint támogatást a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól, mert vállalták, hogy 60 új kutató-fejlesztő munkahelyet hoznak létre. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.