Szarul vagy? Minden rossz? Nézd meg a magyar nyomdatörténet legnegatívabb bulvárcímlapját és egyből elröhögöd magad!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Van olyan, amikor minden szar, az összes ember ellenség, az élet pedig nemhogy értelmetlen, de szükségtelen kínszenvedések végtelen sorozata. 

Na, ilyen állapotban lehetett a Star magazin legfrisebb számának szerkesztője, aki akaratán kívül a szezon legviccesebb nyomtatott címlapját hozta össze.

Neked melyik cím, felcím, alcím vagy miniajánló a kedvenced?

(via babidzsi tumblr)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.