Tessék beállni szépen a fotóhoz a képviselő uraktól kapott virággal

2019 március 8., péntek 18:14

Tulipánok, orchideák, rózsák, egy szép gerbera, ráírt idézetekkel, minden nap legyen nőnap, mondják az év egyetlen nőnapján. Balról még mindig piros szegfű kézbe nyomva, de vannak a műfaj legjobbjai, akik most is bebizonyítják, miért őket választották az emberek és pártjuk, hogy a parlamentben üljenek. 

Vajon Pócs János fideszes képviselő a nőnapi köszöntőjének 44. másodpercben elkezdett-e a kormány munkájáról beszélni, nem elhallgatva a pozitívumokat?

Pócsék komoly tempót diktáltak, egy másik helyen arra sem jutott energia, hogy a dobozból kivegyék a tucatvirágokat. Pontosabban, megadták a lehetőséget a választásra.  

Tasó László fideszes képviselő is abba kezd bele a 40. másodpercben, hogy a politika világában próbálják néhány intézkedéssel megerősíteni, hogy a tisztelet legyen mindennapos a hölgyek számára. (A 199 képviselőből 24 nő van a Parlamentben. A kormányban 14-ből egy. A szavazók között fele-fele.)

A két fideszes képviselő, Farkas Sándor és Latorcai János átadta a virágokat, amikkel aztán pózolni is kellett a folyóson.

Süli János miniszter kimért hangot, de élénk szemmel köszönte meg a hölgyeknek, hogy támogatják a férfiakat, hogy elvégezhessék a munkájukat.

Kevésbé távolságtartó Tessely Zoltán fideszes képviselő, aki arra járó helyettes államtitkárt köszöntött.

Spontán államtitkári köszöntést Vinnai Győző is bemutatott.

Arra is lehet használni persze egy nőnapi videót, hogy a virágvásárlós kedélyes beszélgetés végén azzal lehessen búcsúzni az eladótól, hogy ”ha tudok segíteni bármiben, tessék szólni", mégiscsak ez a módja Magyarországon bármi elintézésének, mint tette azt Józsefváros polgármestere, Sára Botond. 

Kontrát Károly belügyi államtitkár egyszerűen megosztotta a tavalyi virágosztós posztját. Így is összeszedett 32 like-ot. 

Vannak ilyen szeánszok is.

Csöbör Katalin fideszes képviselő hova máshova, a diósgyőri focistadionba vitte el a sikeres nőket.

Egy képviselő odafigyel arra, hogy kizárólag a választókörzetében élő hölgyeket köszöntse modern, korszerű képi világú videón. 

Azért nemcsak a nőnap zajlott tegnap, voltak átadások is. Itt úgy néz ki a képviselőurak munkájának a támogatása, hogy a szalagot is tartania kell valakinek, amit a férfiak aztán átadnak.