Tessék beállni szépen a fotóhoz a képviselő uraktól kapott virággal

POLITIKA
2019 március 08., 19:14
comments 127

Tulipánok, orchideák, rózsák, egy szép gerbera, ráírt idézetekkel, minden nap legyen nőnap, mondják az év egyetlen nőnapján. Balról még mindig piros szegfű kézbe nyomva, de vannak a műfaj legjobbjai, akik most is bebizonyítják, miért őket választották az emberek és pártjuk, hogy a parlamentben üljenek. 

Vajon Pócs János fideszes képviselő a nőnapi köszöntőjének 44. másodpercben elkezdett-e a kormány munkájáról beszélni, nem elhallgatva a pozitívumokat?

link Forrás

Pócsék komoly tempót diktáltak, egy másik helyen arra sem jutott energia, hogy a dobozból kivegyék a tucatvirágokat. Pontosabban, megadták a lehetőséget a választásra.  

link Forrás

Tasó László fideszes képviselő is abba kezd bele a 40. másodpercben, hogy a politika világában próbálják néhány intézkedéssel megerősíteni, hogy a tisztelet legyen mindennapos a hölgyek számára. (A 199 képviselőből 24 nő van a Parlamentben. A kormányban 14-ből egy. A szavazók között fele-fele.)

A két fideszes képviselő, Farkas Sándor és Latorcai János átadta a virágokat, amikkel aztán pózolni is kellett a folyóson.

link Forrás

Süli János miniszter kimért hangot, de élénk szemmel köszönte meg a hölgyeknek, hogy támogatják a férfiakat, hogy elvégezhessék a munkájukat.

link Forrás

Kevésbé távolságtartó Tessely Zoltán fideszes képviselő, aki arra járó helyettes államtitkárt köszöntött.

link Forrás

Spontán államtitkári köszöntést Vinnai Győző is bemutatott.

link Forrás

Arra is lehet használni persze egy nőnapi videót, hogy a virágvásárlós kedélyes beszélgetés végén azzal lehessen búcsúzni az eladótól, hogy ”ha tudok segíteni bármiben, tessék szólni", mégiscsak ez a módja Magyarországon bármi elintézésének, mint tette azt Józsefváros polgármestere, Sára Botond. 

link Forrás

Kontrát Károly belügyi államtitkár egyszerűen megosztotta a tavalyi virágosztós posztját. Így is összeszedett 32 like-ot. 

link Forrás

Vannak ilyen szeánszok is.

link Forrás

Csöbör Katalin fideszes képviselő hova máshova, a diósgyőri focistadionba vitte el a sikeres nőket.

link Forrás

Egy képviselő odafigyel arra, hogy kizárólag a választókörzetében élő hölgyeket köszöntse modern, korszerű képi világú videón. 

link Forrás

Azért nemcsak a nőnap zajlott tegnap, voltak átadások is. Itt úgy néz ki a képviselőurak munkájának a támogatása, hogy a szalagot is tartania kell valakinek, amit a férfiak aztán átadnak. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.