A manchesteri focimúzeumból elszállították Michael Jackson szobrát

2014-től mostanáig állt Michael Jackson szobra a világhírű manchesteri futballmúzeumban, elszállították ugyanis az énekes legújabb, posztmortem gyerekmolesztálási botránya miatt, írja a CNN.

A gipsz szobor 2011-ben készült, a Fulham tulajdonosa, Mohamed Al Fayed rendelte meg, aki Jackson jóbarátja volt, 2014-ig a Fullham stadionját díszítette. Jackson 1999-ben járt is egy meccsen a stadionban.

A szobrot a klub szurkolói se szerették, ezért került végül Manchesterbe. A szobor elszállítását a múzeum nem a gyerekmolesztálási ügy újabb felmelegedése miatt döntötte, legalábbis erről beszélt a múzeum szóvivője, hanem mert profiltisztítást akarnak elvégezni a tárlaton.

Az énekes legújabb gyerekmolesztálási botránya egy dokumentumfilmnek köszönhető, amelyről itt írtunk. Jackson szurkolói és a család közben világszerte tiltakoznak a film bemutatása miatt. (CNN)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.