A manchesteri focimúzeumból elszállították Michael Jackson szobrát

2014-től mostanáig állt Michael Jackson szobra a világhírű manchesteri futballmúzeumban, elszállították ugyanis az énekes legújabb, posztmortem gyerekmolesztálási botránya miatt, írja a CNN.

A gipsz szobor 2011-ben készült, a Fulham tulajdonosa, Mohamed Al Fayed rendelte meg, aki Jackson jóbarátja volt, 2014-ig a Fullham stadionját díszítette. Jackson 1999-ben járt is egy meccsen a stadionban.

A szobrot a klub szurkolói se szerették, ezért került végül Manchesterbe. A szobor elszállítását a múzeum nem a gyerekmolesztálási ügy újabb felmelegedése miatt döntötte, legalábbis erről beszélt a múzeum szóvivője, hanem mert profiltisztítást akarnak elvégezni a tárlaton.

Az énekes legújabb gyerekmolesztálási botránya egy dokumentumfilmnek köszönhető, amelyről itt írtunk. Jackson szurkolói és a család közben világszerte tiltakoznak a film bemutatása miatt. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.