Londoni buszok oldalán indítottak kampányt Michael Jackson ártatlansága mellett

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„#MJINNOCENT” (azaz Michael Jackson ártatlan) és „Tények nem hazudnak. Emberek igen.” feliratú, az mjinnocent.com-ot hirdető reklámok jelentek meg londoni buszokon.

Michael Jackson rajongóinak egy csoportja angliai, amerikai és hollandiai plakátkampányt indítottak válaszul az Elhagyni Neverlandet című, 4 órás dokumentumfilmre, ami minden eddiginél komolyabban utánajárt a 2009-ben meghalt popsztár gyerekmolesztálási ügyeinek.

Michael Jackson és James SafechuckFotó: HBO

A rajongók egy ügynökségen keresztül adták fel a hirdetést, de a kormányzati Transport for Londonnal is kapcsolatba kerültek. A plakátok áprilisig lesznek a buszokon, a kampányra közel 20 ezer dollárt gyűjtöttek közösségi adományozással. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.