Így néz ki egy Iphone, ha nagy sebességnél beejtik egy Budapesten közlekedő bicikli küllői közé

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ilyen durva romboláspornó még sosem jelent meg a 444-en!

T. , a budapesti építész-festő éppen munkába karikázott, jó tempósan, közben fülhallgatóval zenét hallgatva a telefonjáról, amikor az Iphone valahogy kicsúszott a zsebéből és pont a küllők közé esett. De úgy, hogy azonnal állóra blokkolta az első kereket.

T.-nek igazából hatalmas mázlija volt, mert a ronda esést megúszta egy lehorzsolt könyökkel és egy tönkrement telefonnal, egy járókelő ráadásul azonnal a segítségére sietett, így az életkedve sem ment el a zakózás miatt.

A “tönkrement” azonban a dolgok erőteljes alulfogalmazása. Ezzel talán te is egyet fogsz érteni, ha végignézed T. fotóit a telefonjáról és a bringáról:


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.