Így néz ki egy Iphone, ha nagy sebességnél beejtik egy Budapesten közlekedő bicikli küllői közé

TECH
2019 március 11., 05:20

Ilyen durva romboláspornó még sosem jelent meg a 444-en!

T. , a budapesti építész-festő éppen munkába karikázott, jó tempósan, közben fülhallgatóval zenét hallgatva a telefonjáról, amikor az Iphone valahogy kicsúszott a zsebéből és pont a küllők közé esett. De úgy, hogy azonnal állóra blokkolta az első kereket.

T.-nek igazából hatalmas mázlija volt, mert a ronda esést megúszta egy lehorzsolt könyökkel és egy tönkrement telefonnal, egy járókelő ráadásul azonnal a segítségére sietett, így az életkedve sem ment el a zakózás miatt.

A “tönkrement” azonban a dolgok erőteljes alulfogalmazása. Ezzel talán te is egyet fogsz érteni, ha végignézed T. fotóit a telefonjáról és a bringáról:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.