Így néz ki egy Iphone, ha nagy sebességnél beejtik egy Budapesten közlekedő bicikli küllői közé

Ilyen durva romboláspornó még sosem jelent meg a 444-en!

T. , a budapesti építész-festő éppen munkába karikázott, jó tempósan, közben fülhallgatóval zenét hallgatva a telefonjáról, amikor az Iphone valahogy kicsúszott a zsebéből és pont a küllők közé esett. De úgy, hogy azonnal állóra blokkolta az első kereket.

T.-nek igazából hatalmas mázlija volt, mert a ronda esést megúszta egy lehorzsolt könyökkel és egy tönkrement telefonnal, egy járókelő ráadásul azonnal a segítségére sietett, így az életkedve sem ment el a zakózás miatt.

A “tönkrement” azonban a dolgok erőteljes alulfogalmazása. Ezzel talán te is egyet fogsz érteni, ha végignézed T. fotóit a telefonjáról és a bringáról:


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.