Így néz ki egy Iphone, ha nagy sebességnél beejtik egy Budapesten közlekedő bicikli küllői közé

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ilyen durva romboláspornó még sosem jelent meg a 444-en!

T. , a budapesti építész-festő éppen munkába karikázott, jó tempósan, közben fülhallgatóval zenét hallgatva a telefonjáról, amikor az Iphone valahogy kicsúszott a zsebéből és pont a küllők közé esett. De úgy, hogy azonnal állóra blokkolta az első kereket.

T.-nek igazából hatalmas mázlija volt, mert a ronda esést megúszta egy lehorzsolt könyökkel és egy tönkrement telefonnal, egy járókelő ráadásul azonnal a segítségére sietett, így az életkedve sem ment el a zakózás miatt.

A “tönkrement” azonban a dolgok erőteljes alulfogalmazása. Ezzel talán te is egyet fogsz érteni, ha végignézed T. fotóit a telefonjáról és a bringáról:


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.