Megszületett a háromszoros kenuvilágbajnok MSZP-s politikus tizedik gyereke

A Joób család itt még csak 9 gyerekkel

Hazavitte a kórházból tizedik gyerekét Joób Márton, a háromszoros világbajnok, olimpiai 7. helyezett egykori kenus és felesége, Dóra. Joób ezzel minden bizonnyal a legnagyobb családdal rendelkező magyar politikus lett. 

Az exsportoló MSZP-s színekben a szegedi közgyűlés tagja és a sportbizottság elnöke. Botka polgármester kérésére az országgyűlési választáson is elindult. Mivel egy rakás - jobbikos, MLP-s, MKKP-s, momentumos és Együtt-es - ellenzéki jelöltet indítottak rá, végül 45,36% - 34.98%-ra kapott ki a fideszes B. Nagy Lászlótól.

Joóbék egy 17 személyes kisbusszal viszik iskolába a gyerekeket. 15 évvel ezelőttt házasodtak össze, hat gyereket terveztek, most tartanak tíznél, de nem feltétlenül akarnak leállni. Joób feleséggék hárman, ők maguk hatan voltak testvérek.

Nekem olyan élmény volt gyerekként nagycsaládban felnőni, hogy fiatal felnőtt koromra eldöntöttem, én is ezt szeretném a gyerekeimnek

- nyilakozta a politikus.

Joób mélyen vallásos ember, az apja a Hit Gyülezetének szegedi lelkésze, ő maga pedig a gyülekezet zenekarában játszik.

(via femina.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.