Megszületett a háromszoros kenuvilágbajnok MSZP-s politikus tizedik gyereke

ÉLET
2019 március 11., 08:31
comments 366
photo_camera A Joób család itt még csak 9 gyerekkel

Hazavitte a kórházból tizedik gyerekét Joób Márton, a háromszoros világbajnok, olimpiai 7. helyezett egykori kenus és felesége, Dóra. Joób ezzel minden bizonnyal a legnagyobb családdal rendelkező magyar politikus lett. 

Az exsportoló MSZP-s színekben a szegedi közgyűlés tagja és a sportbizottság elnöke. Botka polgármester kérésére az országgyűlési választáson is elindult. Mivel egy rakás - jobbikos, MLP-s, MKKP-s, momentumos és Együtt-es - ellenzéki jelöltet indítottak rá, végül 45,36% - 34.98%-ra kapott ki a fideszes B. Nagy Lászlótól.

Joóbék egy 17 személyes kisbusszal viszik iskolába a gyerekeket. 15 évvel ezelőttt házasodtak össze, hat gyereket terveztek, most tartanak tíznél, de nem feltétlenül akarnak leállni. Joób feleséggék hárman, ők maguk hatan voltak testvérek.

Nekem olyan élmény volt gyerekként nagycsaládban felnőni, hogy fiatal felnőtt koromra eldöntöttem, én is ezt szeretném a gyerekeimnek

- nyilakozta a politikus.

Joób mélyen vallásos ember, az apja a Hit Gyülezetének szegedi lelkésze, ő maga pedig a gyülekezet zenekarában játszik.

(via femina.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.