Megszületett a háromszoros kenuvilágbajnok MSZP-s politikus tizedik gyereke

ÉLET
2019 március 11., 8:31
comments 367
photo_camera A Joób család itt még csak 9 gyerekkel

Hazavitte a kórházból tizedik gyerekét Joób Márton, a háromszoros világbajnok, olimpiai 7. helyezett egykori kenus és felesége, Dóra. Joób ezzel minden bizonnyal a legnagyobb családdal rendelkező magyar politikus lett. 

Az exsportoló MSZP-s színekben a szegedi közgyűlés tagja és a sportbizottság elnöke. Botka polgármester kérésére az országgyűlési választáson is elindult. Mivel egy rakás - jobbikos, MLP-s, MKKP-s, momentumos és Együtt-es - ellenzéki jelöltet indítottak rá, végül 45,36% - 34.98%-ra kapott ki a fideszes B. Nagy Lászlótól.

Joóbék egy 17 személyes kisbusszal viszik iskolába a gyerekeket. 15 évvel ezelőttt házasodtak össze, hat gyereket terveztek, most tartanak tíznél, de nem feltétlenül akarnak leállni. Joób feleséggék hárman, ők maguk hatan voltak testvérek.

Nekem olyan élmény volt gyerekként nagycsaládban felnőni, hogy fiatal felnőtt koromra eldöntöttem, én is ezt szeretném a gyerekeimnek

- nyilakozta a politikus.

Joób mélyen vallásos ember, az apja a Hit Gyülezetének szegedi lelkésze, ő maga pedig a gyülekezet zenekarában játszik.

(via femina.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt