Vajon mire célozhatott Mága Zoltán ezzel a titokzatos videóval, amiben sejkjelmezben jelenik meg?

ÉLET
2019 március 11., 11:16

Titokzatosan jelentőségteljes videót posztolt az előbb az Instagramra Mága Zoltán lakossági mesterhegedűs. A sejkruhában megjelenő zenész úgy csorgatja a sivatagi homokot az ujjai között, mint Dagobert bácsi az aranyait.

link Forrás

Hosszú perceken át próbáltam megtalálni a megfejtést, míg rá nem jöttem, hogy ez egy dadaista műalkotás, ami nem igényel racionális magyarázatot: úgy jó, ahogy van, a videó többszöri megnézése pedig növeli a jókedvet és a pulzusszámot, úgyhogy hajrá!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.