Vajon mire célozhatott Mága Zoltán ezzel a titokzatos videóval, amiben sejkjelmezben jelenik meg?

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Titokzatosan jelentőségteljes videót posztolt az előbb az Instagramra Mága Zoltán lakossági mesterhegedűs. A sejkruhában megjelenő zenész úgy csorgatja a sivatagi homokot az ujjai között, mint Dagobert bácsi az aranyait. 

Hosszú perceken át próbáltam megtalálni a megfejtést, míg rá nem jöttem, hogy ez egy dadaista műalkotás, ami nem igényel racionális magyarázatot: úgy jó, ahogy van, a videó többszöri megnézése pedig növeli a jókedvet és a pulzusszámot, úgyhogy hajrá!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.