Az új nemzeti energiastratégia az okos energiára épül, jelentsen ez bármit is

energia
2019 március 12., 15:38

Az új nemzeti energiastratégia a tiszta, okos és megfizethető energia biztosítására épül, kiemelten fontos az energetikai innovációban és gazdaságfejlesztésben rejlő lehetőségek kiaknázása is - mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) keddi ülésén, az Országházban.

A testület az ülésen Kövér László, az Országgyűlés elnöke, az NFFT elnöke előterjesztésére egyhangúlag elfogadta az idei munkatervet és költségtervezetet, valamint az elmúlt évi tevékenységről szóló beszámolót.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az ülésen hangsúlyozta:

a fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy gyarapodó nemzetté válhasson a magyar, a fenntartható nemzet kulcsát pedig a család jelenti.

Ezt támogatja a családpolitika, ugyanakkor nemcsak anyagi ösztönzőkre, hanem a családbarát szemlélet további formálásra is szükség van - mutatott rá. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.