Nyolc év börtönt is kaphat az a szlovén nő, akinek levágta a kézfejét egy körfűrész

Akár nyolc év börtönt is kaphat az a 21 éves szlovén nő, aki a hatóságok szerint szándékosan vágta el az egyik kezét körfűrésszel, hogy így kapjon pénzt a biztosítótól. A rendőrség szerint a nőnek a rokonai is segítettek, és összesen 400 ezer eurót követeltek.

Fotó: Mint Images/Mint Images

A nő azt állította, hogy éppen ágakat vágott, amikor a csuklója felett elvágta a kezét. Csakhogy a hatóságok megállapították, hogy a rokonok szándékosan felejtették a helyszínen a levágott kézfejet, hogy azt a kórházban már ne lehessen visszavarrni, így maradandó fogyatékosságot szenvedjen. Csakhogy az orvosoknak még így is sikerült időben visszavarrniuk.

A rendőrség szerint az eset még az év elején történt, miután a család öt különböző társaságnál kötött biztosítást. Ugyanakkor egy fillért sem kaptak, mivel a rendőrség még időben rájött, hogy csalás történt. (APNews)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.