Palkovics László azért költözött egy olcsó önkormányzati bérlakásba a Várnegyedben, mert közelebb akart lakni az anyósához

A innovációs és technológiai miniszter havi 55 ezer forintért bérel egy 63 négyzetméteres önkormányzati lakást budai Várnegyedben található Táncsics Mihály utcában, derítette ki kedden a 24.hu

Palkovics az RTL Klub Híradójának az ügyről azt mondta, hogy  2013-ban, a gyerekei születése után költöztek oda, mert az anyósáék ugyanabban az épületben élnek, ezért cseréltek el egy másik bérlakást a Várban lévőre. Egy évvel később lett az Emmi felsőoktatásért felelős államtitkára. 

Állítása szerint amikor beköltöztek, lakhatatlan volt az ingatlan, ők újították fel. A piaci ár alatti bérleti díjról azt mondta, „nem a bérlő határozza meg, hogy mennyit fizet, hanem az önkormányzat, aki ezt bérbe adja. De az önkormányzat ezt a bérleti díjat határozta meg”. Szóval nincs mit tenni, ennyi. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.