Palkovics László azért költözött egy olcsó önkormányzati bérlakásba a Várnegyedben, mert közelebb akart lakni az anyósához

2019 március 12., kedd 19:54
335

A innovációs és technológiai miniszter havi 55 ezer forintért bérel egy 63 négyzetméteres önkormányzati lakást budai Várnegyedben található Táncsics Mihály utcában, derítette ki kedden a 24.hu.

Palkovics az RTL Klub Híradójának az ügyről azt mondta, hogy 2013-ban, a gyerekei születése után költöztek oda, mert az anyósáék ugyanabban az épületben élnek, ezért cseréltek el egy másik bérlakást a Várban lévőre. Egy évvel később lett az Emmi felsőoktatásért felelős államtitkára.

Állítása szerint amikor beköltöztek, lakhatatlan volt az ingatlan, ők újították fel. A piaci ár alatti bérleti díjról azt mondta, „nem a bérlő határozza meg, hogy mennyit fizet, hanem az önkormányzat, aki ezt bérbe adja. De az önkormányzat ezt a bérleti díjat határozta meg”. Szóval nincs mit tenni, ennyi.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt