A Barcelona és a Liverpool is simán továbbment a BL-ben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Bajnokok Ligája mindkét mai nyolcaddöntője 0-0-ról indult, de a Liverpool Münchenben is simán verte a Bayernt (3-1), a Barcelona pedig otthon a Lyont (5-1). 

Két gól a két meccsről: 

Mané ezzel szerzett vezetést az angoloknak: 

Innen még jobban néz ki:

És a 11-est is értékesítő, két gólpasszt is adó Messi ezzel biztosította be a Barcelona továbbjutását 2-1-nél: 

Ez is megvan közelebbről:

A Piquének adott gólpassza sem volt csúnya:

A nyolc között van négy angol (Manchester City és United, Liverpool és Tottenham), egy spanyol (Barcelona), egy olasz (Juventus), egy portugál (Porto) és egy holland (Ajax).

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.