Biztonsági őrök vertek meg egy német topmenedzsert a bulinegyedben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sürgős műtétre szorul egy német autógyár vezető menedzsere, akit péntek este a budapesti bulinegyedben vertek meg egy szórakozóhely biztonsági őrei. A Blikknek a meg nem nevezett német topmenedzser magyar ügyvédje, Varga Zoltán mesélte el a történteket.

Eszerint az 57 éves vállalatvezető két, Magyarországon élő fiához jött Budapestre. Vacsorázni mentek a belvárosba. Az este első fele jól sikerült, beültek egy divatos helyre, ahol ettek és beszélgettek. "A vacsora végeztével fizettek, majd eljöttek az étteremből. Később mégis úgy gondolták, annyira tetszett nekik a hely, hogy visszamennek. De be már nem jutottak" - mesélte Varga a Blikknek.

A biztonsági őrök már az ajtóban rátámadtak a két gyerekre. Lefújták őket gázsprével, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút, akinek a kisebbik, 17 éves a segítségére sietett, erre őt is megrugdosták.

A vállalatvezető mobillal próbálta felvenni, hogy mi történik. Erre őt is megtámadták, nagyon megverték. "Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört" - mondta Varga a Blikknek.

A német topmenedzser kórházi kezelésre szorult, de saját felelősségére Németországba utazott, ahol orvosai megállapították, hogy sürgős műtétre szorul.

A Blikk értesülései szerint az esetet rögzítették a térfigyelő kamerák, a rendőrök pedig négy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Varga szerint a támadás "különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek" minősülhet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.