Nagyon köhög a Facebook, de az Instagram is gyengélkedik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy ideje nem tudunk posztolni a 444 Facebookjára. Először még csak egy-egy kollégánál romlott el, aztán már mindenkinél. Mások szerencsésebbek, a Nemzeti Sport például már tud posztolni.

A Verge arról írt, hogy elsősorban az applikációkkal és az üzenetküldéssel vannak gondok az Instán és a Facebookon, és a Facebook is erről posztolt - a Twitterre.

A DownDetector szerint amerikai és európai, illetve riói felhasználók érintettek leginkább.

Amúgy nem kell mindenkinek facebookozni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.