Nem bírt a Puskás az NBII-es Soroksárral

sport
2019 március 13., 19:21
comments 82

Hazai pályán fogadta a Magyar Kupa negyeddöntőjében a felcsúti Puskás Akadémia az NBII-es Soroksárt, amivel szégyenszemre nem bírt: egy 1-1-es döntetlenre futotta. A Nemzeti Sport beszámolója szerint a Lipcsei Péter vezette vendégek szervezett játékkal törték meg az élvonalbeli együttest, a második félidőben átvették az irányítást, a 76. percben egyenlítettek is. Az osztálykülönbség ellenére jó eséllyel várhatják az április 3-i visszavágót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.