Pénteken emelkedhet a benzin ára

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bruttó 2 forinttal emelheti pénteken a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, írja piaci forrásokból származó értesüléseire hivatkozva az MTI. A hírügynökség jelentése szerint a gázolaj nagykerára nem változik.

Az emelést követően a benzin literje 366 forintra drágul, a gázolajé 392 forint marad. Az üzemanyagok ára legutóbb ma változott: a benziné 2 forintos emeléssel 364 forintra, a gázolajé 3 forinttal 392 forintra csökkent. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.