Pénteken emelkedhet a benzin ára

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bruttó 2 forinttal emelheti pénteken a Mol a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, írja piaci forrásokból származó értesüléseire hivatkozva az MTI. A hírügynökség jelentése szerint a gázolaj nagykerára nem változik.

Az emelést követően a benzin literje 366 forintra drágul, a gázolajé 392 forint marad. Az üzemanyagok ára legutóbb ma változott: a benziné 2 forintos emeléssel 364 forintra, a gázolajé 3 forinttal 392 forintra csökkent. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.