A Jobbik Puzsér Róbertet támogatja, és együttműködnek az LMP-vel

Az LMP után a Jobbik is Puzsér Róbertet támogatja a budapesti főpolgármester-választáson - írja az Azonnali. Ezt egy olyan sajtótájékoztatón jelentették be, amin mindkért pártből több vezető is ott volt: Sneider Tamás Jobbik-elnök, Gyöngyösi Márton frakcióvezető, és Bencsik János budapesti elnök, az LMP-től pedig Keresztes László Lóránt és Demeter Márta tarselnökök, és Moldován László budapesti elnök.

Bejelentették azt is, háromoldalú politikai megállapodást írnak alá.

Ennek tartalma:

  • a Jobbik és az LMP támogatja Puzsér indulását és kampányát, 
  • és együttműködnek mind a 23 kerületben
  • összehangolt kommunikációs- és kampánytevékenységgel 
  • és közös kampányfinanszírozással. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.