Ács Dániel lett az Év gazdasági újságírója

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kollégánk, Ács Dániel nyerte csütörtökön az Év gazdasági újságírója díjat a Magyar Újságírók Országos Szövetségének díjátadóján a Sötét parkolási ügyek Budapesten című filmjéért. 

Fotó: Huszti István

A díjhoz fűzött méltatásban kiemelték, hogy A sötét parkolási ügyek filmsorozat teljes korrajz a rendszerváltás utáni időkről, és a lényegre törő stílusban elmesélt történet, végig ragaszkodik a tényekhez, de nem egy vizsgálati jelentés, hanem igényes újságírói teljesítmény, egy jól nézhető mozi.

A 444 ebben a filmben járta körül a budapesti parkolás visszásságait, és bemutatta, hogyan mentették át hatalmukat 2010 után a szocialista korszak parkolási nagymenői. A filmet az olvasóink támogatásának köszönhetően tudtuk elkészíteni.

Ács Dániel mellett díjazta még Nagy Józsefet (24.hu), Szabadpécs.hu-t, Bíró Mariannát (index), Csávás Sándort, az MTI nyugalmazott munkatársát és Pálos Mátét (Magyar Narancs) is.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó