Két embert kórházba kellett vinni, miután egy volánbusz összeütközött egy másik volánbusszal Győrben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Győrben, a Révai Miklós utcai állomásról az Aradi vértanúk útja felé közlekedett egy volánbusz még szerdán délben. A sofőr azonban nem tartott megfelelő követési távolságot a vele azonos irányban közlekedő autóbusz mögött,

és a busz elejével nekiütközött a másik busz hátuljának.

forrás: police.hu

Az ütközéstől az első busz vezetője mellett álló utas, illetve az okozó jármű sofőrje megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A Győri Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás: police.hu

(Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.