Palkovics László már az ózdi acélművet is felügyeli

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gyakorolja a jövőben az ÓAM Ózdi Acélművek 20 százaléka feletti állami tulajdonosi jogokat - írja a Népszava Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter rendelete alapján. 

Palkovics László, az ITM-et vezető miniszter januárban jelentette be, hogy az állam közel tízmilliárd forintért megveszi az iparvállalat ötödét a többséget birtokló német Max Aicher GmbH-tól.  

Az még nem tiszta, hogy mi lesz ebben az innováció.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.