Valami lehetett a brit levegőben, elképesztő dolgokat hoztak össze az alacsonyabb ligák játékosai

Nagyon sűrű napjai voltak az alacsonyabb brit foci ligáknak kedden és szerdán, egymást érték az olyan megmozdulások, melyeket még sokszor fognak ismételgetni erre szakosodott műsorokban. 

Szerdán a másodosztályú Swansea simán, 3-0-ára kapott ki a WBA-tól, de egygólos hátránynál még esélyük lett volna az egyenlítésre, a megítélt tizenegyest azonban Bersant Celina így oldotta meg

A Bradford és a Luton meccsén keddi (0-1 lett amúgy) egy tizenhatoson belüli vitás eset után meglökték a Luton védőjét, Sonny Bradleyt, aki egészen szokatlanul reagált:

A másodosztályban a Sheffield United a Brentfordot fogadta (2-0) lett, és itt egy labdát visszarúgni akaró szurkoló tette emlékezetessé az estét:

A negyedosztályú Notts County kapusa, Ryan Schofield egészen elképesztő gólt hozott össze csapatának. Mondjuk legalább így is nyertek, 1-3-ra a Carlisle United otthonában:

És a szintén negyedosztályú Stevenage - Swindon Town meccsen 1-0-ás állásnál a meccs legvégén a vendégek kapusa is előrement, hátha lesz belőle valami. Lett is:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.