Valami lehetett a brit levegőben, elképesztő dolgokat hoztak össze az alacsonyabb ligák játékosai

sport
2019 március 14., 09:50
comments 24

Nagyon sűrű napjai voltak az alacsonyabb brit foci ligáknak kedden és szerdán, egymást érték az olyan megmozdulások, melyeket még sokszor fognak ismételgetni erre szakosodott műsorokban. 

Szerdán a másodosztályú Swansea simán, 3-0-ára kapott ki a WBA-tól, de egygólos hátránynál még esélyük lett volna az egyenlítésre, a megítélt tizenegyest azonban Bersant Celina így oldotta meg

link Forrás

A Bradford és a Luton meccsén keddi (0-1 lett amúgy) egy tizenhatoson belüli vitás eset után meglökték a Luton védőjét, Sonny Bradleyt, aki egészen szokatlanul reagált:

link Forrás

A másodosztályban a Sheffield United a Brentfordot fogadta (2-0) lett, és itt egy labdát visszarúgni akaró szurkoló tette emlékezetessé az estét:

link Forrás

A negyedosztályú Notts County kapusa, Ryan Schofield egészen elképesztő gólt hozott össze csapatának. Mondjuk legalább így is nyertek, 1-3-ra a Carlisle United otthonában:

link Forrás

És a szintén negyedosztályú Stevenage - Swindon Town meccsen 1-0-ás állásnál a meccs legvégén a vendégek kapusa is előrement, hátha lesz belőle valami. Lett is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.