Barcelona - Manchester United negyeddöntő lesz a Bajnokok Ligájában

sport
2019 március 15., 10:32
comments 31

Péntek délben kisorsolták a legfontosabb európai kupasorozat negyeddöntőjének párosítását. 

A Real Madridot kiverő Ajax a Juventus ellenfele lesz, a Liverpool a Porto ellen játszik majd, angol rangadót hoz a Tottenham és a Manchester City találkozója, míg az Ole Gunnar Solskjær érkezése óta megtáltosodó Manchester United a Barcelona ellen játszik majd. 

link Forrás

Ezzel kialakultak az ágak is a döntőig: a Tottenham - Man City győztese az Ajax -Juventus derbi győztesével játszhat majd az elődöntőben, míg a másik ágon a Liverpool - Porto, illetve a Man United - Barcelona győztesei meccselhetnek. 

Az első meccseket április 9-én és 10-én, a visszavágókat egy héttel később, április 16-án és 17-én vívják majd. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.