Bemutatták az új Tesla-modellt

Csütörtök este Los Angelesben mutatta be Elon Musk a Tesla új modelljét (ez az ötödik), a Model Y-t. A gyártó sokat vár az új modelltől, ezzel akarják ugyanis megvetni a lábukat az egyre népszerűbb SUV-ok, azaz városi terepjárók körében.

Fotó: FREDERIC J. BROWN/AFP

A Model Y hatótávja 370 kilométer, 3,5 másodperc alatt gyorsul fel százra, és akár hét ülés is lehet benne.

Az alkatrészeinek 75 százaléka amúgy megegyezik a Model 3 alkatrészeivel. A bemutató modelleket 60 ezer dollárért fogják árulni, a sztenderd modellt 39 ezer dollárért, és 2021-ben fog jönni, de azért már elő lehet rendelni. (Quartz)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.