Tordai Bence megkérdezte volna Áder Jánost és Kövér Lászlót, mit gondolnak 1848 jelszaváról

POLITIKA
2019 március 15., 10:31
comments 221

Péntek délelőtt, a parlamenti zászlófelvonás előkészületei közben ment oda a Párbeszéd politikusa Áder János köztársasági elnökhöz és Kövér László házelnökhöz, hogy megtudakolja, a két fideszes közjogi méltóság mit gondol 1848 üzenetéről.

Tordai a jelenetről készült videót a Facebook-oldalán osztotta meg. Azt látni rajta, ahogy a lépcsőn leérkezve odalép a várakozó Áderhez és Kövérhez, és megkérdezi tőlük, hogy mit gondolnak az 1848-as forradalom hármas jelszaváról, azaz a szabadságról, egyenlőségről és testvériségről. Kövér már a kérdés közben elfordul, Áder pedig elkezdi mondani, hogy 'Bocsánat' és hogy 'Most tényleg', de nem fejezi be, Kövér ekkor ugyanis megérinti a vállát, és ő is inkább hátat fordít Tordainak. Majd jól hallgatóan annyit mond maga elé, hogy „Egészen elképesztő”. Tordai ezután távozott.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.