Szuperhősre itta magát egy német férfi, és megállított egy Párizsba tartó vonatot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy részeg férfi a Frankfurtból Párizsba tartó ICE-en túl gyorsnak találta a vonat sebességét, ezért rátámadt a mozdonyvezetőre, hogy lassításra kényszerítse. A támadás miatt a vonatnak a hesseni Mörfelden-Walldorfnál tényleg meg kellett állnia. 

A rendőrség szerint 30 éves  heidelbergi férfi a 1,73-as véralkoholszinttől hajtva a poroltóval törte be a vezetői fülke üvegajtaját, és lassításra szólította fel a mozdonyvezetőt, 

ugyanis úgy érezte, túl gyorsan haladnak, és neki kell megmentenie a többi utas életét.Valahogy az utasok nem értékelték a férfi hősiességét, és értesítették a rendőrséget, akik rögtön őrizetbe vették, amint megállt a vonat. A támadás annyira felzaklatta a mozdonyvezetőt, hogy inkább leadta a műszakot, így a közel 220 utasnak vissza kellett utaznia Frankfurtba, hogy egy másik vonattal folytassák az útjukat. A részeg férfi akciója 18 vonatnak okozott késést. Most a vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt nyomoznak ellene. (Spiegel)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.