Szuperhősre itta magát egy német férfi, és megállított egy Párizsba tartó vonatot

2019 március 17., vasárnap 15:54
215

Egy részeg férfi a Frankfurtból Párizsba tartó ICE-en túl gyorsnak találta a vonat sebességét, ezért rátámadt a mozdonyvezetőre, hogy lassításra kényszerítse. A támadás miatt a vonatnak a hesseni Mörfelden-Walldorfnál tényleg meg kellett állnia.

A rendőrség szerint 30 éves heidelbergi férfi a 1,73-as véralkoholszinttől hajtva a poroltóval törte be a vezetői fülke üvegajtaját, és lassításra szólította fel a mozdonyvezetőt,

ugyanis úgy érezte, túl gyorsan haladnak, és neki kell megmentenie a többi utas életét.Valahogy az utasok nem értékelték a férfi hősiességét, és értesítették a rendőrséget, akik rögtön őrizetbe vették, amint megállt a vonat. A támadás annyira felzaklatta a mozdonyvezetőt, hogy inkább leadta a műszakot, így a közel 220 utasnak vissza kellett utaznia Frankfurtba, hogy egy másik vonattal folytassák az útjukat. A részeg férfi akciója 18 vonatnak okozott késést. Most a vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt nyomoznak ellene. (Spiegel)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt