Három áldozata van az utrechti merényletnek

A Guardian beszámolója szerint a rendőrség számos épületet átvizsgált hétfő délután a holland Utrechtben, miután egy villamoson egy merénylő tüzet nyitott az utasokra. Az eddigi információk szerint a támadásnak három halálos áldozata van, a rendőrség lehetséges terrortámadásként kezeli az ügyet, és egy török származású férfit gyanúsítanak a támadás elkövetésével.

A férfi még mindig menekül, komoly hajtóvadászat indult utána. 

A három áldozat hírét a polgármester, Jan van Zanen jelentette be, ahogy azt is, hogy kilencen megsérültek. 

A gyanúsított a 37 éves Gökmen Tanis, akiről kiadtak egy térfigyelő kamera által készített felvételt is. A rendőrség figyelmeztetést adott ki, hogy senki ne próbáljon meg fellépni vele szemben, ha látja, hanem értesítse a rendőrséget. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.