Rossi: A taktikára és a lélektanra szeretnék koncentrálni

"Két összetevőre, a taktikára és a lélektanra szeretnék koncentrálni ezúttal is. Ha a jó értelemben vett feszültséggel lépünk a pályára és nem hagyjuk magunkat nyomás alá helyezni, akkor megfelelő munkát tudunk majd végezni a meccsen, ami a csapatot igazi csapattá teszi," mondta a csütörtöki szlovák válogatott elleni mérkőzés megelőző sajtótájékoztatón a szövetségi kapitány. Az MLSZ.hu beszámolója szerint Marco Rossi kijelentette

„Szoboszlai azért van a keretben, mert úgy érzem, eljött a megfelelő pillanat. Csak holnap vagy holnapután döntöm majd el, ki lép pályára."

Hangsúlyozta: "az elmúlt hónapokban mindenkit alaposan megfigyeltünk, sokakat élőben is, ezért nyugodt szívvel állíthatom, hogy azokat a játékosokat hívtam be a keretbe, akik mindenki másnál nagyobb garanciát jelentenek a sikerre.” A Dzsudzsák Balázsra vonatkozó kérdésre úgy felelt, hogy 

"tény, hogy hetek óta nem játszott, aztán fel is volt függesztve, de jobb állapotban van, mint amikor legutóbb meghívtam. Hogy ki játszik, arról több szempont dönt, mindig az aktuális sajátossága a gárdának."

A magyar válogatott előbb csütörtök este játszik Szlovákiában Európa-bajnoki selejtezőt, majd vasárnap 18 órától Horvátországot fogadják. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.