Rossi: A taktikára és a lélektanra szeretnék koncentrálni

"Két összetevőre, a taktikára és a lélektanra szeretnék koncentrálni ezúttal is. Ha a jó értelemben vett feszültséggel lépünk a pályára és nem hagyjuk magunkat nyomás alá helyezni, akkor megfelelő munkát tudunk majd végezni a meccsen, ami a csapatot igazi csapattá teszi," mondta a csütörtöki szlovák válogatott elleni mérkőzés megelőző sajtótájékoztatón a szövetségi kapitány. Az MLSZ.hu beszámolója szerint Marco Rossi kijelentette

„Szoboszlai azért van a keretben, mert úgy érzem, eljött a megfelelő pillanat. Csak holnap vagy holnapután döntöm majd el, ki lép pályára."

Hangsúlyozta: "az elmúlt hónapokban mindenkit alaposan megfigyeltünk, sokakat élőben is, ezért nyugodt szívvel állíthatom, hogy azokat a játékosokat hívtam be a keretbe, akik mindenki másnál nagyobb garanciát jelentenek a sikerre.” A Dzsudzsák Balázsra vonatkozó kérdésre úgy felelt, hogy 

"tény, hogy hetek óta nem játszott, aztán fel is volt függesztve, de jobb állapotban van, mint amikor legutóbb meghívtam. Hogy ki játszik, arról több szempont dönt, mindig az aktuális sajátossága a gárdának."

A magyar válogatott előbb csütörtök este játszik Szlovákiában Európa-bajnoki selejtezőt, majd vasárnap 18 órától Horvátországot fogadják. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.