Vizsgálat indult Cristiano Ronaldo pénisznövelős gólöröme után

sport
2019 március 18., 13:49

Az UEFA bejelentette, hogy nem helyénvaló gólöröm miatt eljárás indul a Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo ellen. A 34 éves portugál a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében lőtt mesterhármast az Atletico Madrid ellen, és efölötti elégedettségét ágyékának megfogásával, illetve egy gigantikus pénisz viselésének imitálásával fejezte ki.

photo_camera Fotó: Marco Bertorello/AFP

Ami pusztán csak válasz volt arra, hogy az első meccsen meg Diego Simeone, az Atletico edzője tette ugyanezt, amikor a csapata 2-0-ra nyert. Simeone-t ezért 20 ezer eurós bírsággal intették meg, Ronaldo ügyében március 21-én lesz döntés.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.