Vizsgálat indult Cristiano Ronaldo pénisznövelős gólöröme után

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az UEFA bejelentette, hogy nem helyénvaló gólöröm miatt eljárás indul a Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo ellen. A 34 éves portugál a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében lőtt mesterhármast az Atletico Madrid ellen, és efölötti elégedettségét ágyékának megfogásával, illetve egy gigantikus pénisz viselésének imitálásával fejezte ki. 

Fotó: Marco Bertorello/AFP

Ami pusztán csak válasz volt arra, hogy az első meccsen meg Diego Simeone, az Atletico edzője tette ugyanezt, amikor a csapata 2-0-ra nyert. Simeone-t ezért 20 ezer eurós bírsággal intették meg, Ronaldo ügyében március 21-én lesz döntés. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.