Angol huligánok megvertek egy román nőt, mert azt hitték, hogy lengyel

külföld
2019 március 19., 14:58
comments 274

Brutális támadás ügyében nyomoz a dél-yorkshire-i rendőrség, miután március 15-én éjjel egy kb. 10 fős társaság tagjai bántalmazták a 34 éves Anca Vacariut. A gyerekeit egyedül nevelő Vacariu az autójából pakolt épp ki, mikor a férfiakból és nőkből álló társaság üvöltözni kezdett vele. A nő kérte őket, hogy ne hangoskodjanak, mert a gyerekei a házban épp alszanak, de a társaság tagjai erre először lengyel kurvának nevezték, majd azt kiabálták, hogy móresre kell tanítani, és a földre lökték.

Vacariut véresre verték, a nő az arcán olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy kórházban kellett ellátni.

A nőnek sikerült feltápászkodnia, a szomszédja ajtajához futott, és segítségért kiabált. A szomszéd megpróbálta lenyugtatni a huligánokat, de nem sok sikerrel, Vacariu ezután saját házába futott, és hívta a rendőrséget. A társaság egy ideig még a ház előtt maradt, egy téglával be is törték Vacariu egyik barátja autójának ablakát, a jármű ugyanis a nő udvarán parkolt.

A rendőrség nyomoz, kérik a szemtanúkat és bárkit, akinek információja van az esetről, hogy jelentkezzenek náluk. (The Star)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.