Egy CDU-s politikus szerint minden jel arra mutat, hogy a Fidesz szakítani akar a Néppárttal

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Minden Budapest felől érkező jel arra mutat, hogy a kilépésre készülnek” - mondta a Fideszről Andreas Nick, a CDU Magyarországért felelős politikusa a Reutersnek kedden. „Olyan, mintha könyörögnének a kirúgásért” - folytatta Nick.

A német politikus mesélt egy érdekes találkozóról is egy meg nem nevezett fideszes politikussal, aki, miután Nick támogatásáról biztosította a Budapestről Bécsbe űzött CEU-t, azt kérdezte tőle, vajon őt is Soros György fizeti-e. „Ajtót mutattam neki” - mesélte a Reuters tudósítójának. 

Kedden a Financial Times vezércikkben kérte az Európai Néppártot, hogy zárják ki a Fideszt. A párt esetleges felfüggesztéséről vagy kizárásáról szerdán döntenek, az ülésre Brüsszelbe utazik Orbán Viktor, hogy személyesen szólaljon fel a Fidesz védelmében. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.