Építészeti szenzáció: négy bangkoki sikátort építenek föl Budapesten

Épül-szépül Budapest, a magyar világváros. Márpedig egy világvároshoz az is hozzátartozik, hogy az építészetére más világvárosok építészeti stílusai is hatással vannak. Nem is lehetne erre szebb, ugyanakkor mellbevágóbb példát találni, mint amit olvasónk, Viktor fotózott le Budapesten, az Illatos út, a Soroksári út és a Határ út aranyháromszögében.

Itt ugyanis a „96 egységes lakóépület” semleges címkéje alatt nem más épül, mint egy, a ka otikus kelet- és délkelet ázsiai városokban megszokottnak számító betonsikátor-rendszer. 

Ehhez nem kell mást tenni, mint közel, de egészen közel építeni egymáshoz jókora betonházakat. Az európaiaknak ehhez manapság nem mindig van meg a bátorságuk, bezzeg a középkorban még kontinensünk élenjáró volt a sikátoriparban.

De a magyar építési vállalkozók bebizonyították, hogy a „keleti nyitás” nálunk nem valami üres szólam vagy sima politikai termék, hanem kézzelfogható valóság. 

Meg nem erősített információink szerint a lakások szépen fogynak, vagyis a potenciális vevőket egyáltalán nem riasztotta vissza, hogy ebben az esetben a látványterv sem hazudott, hanem egészen őszintén utalt arra, milyen lesz az épületkomplexum:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.