M. Richárd azt állítja, egy hét alatt háromszor sikerült meghalnia

bűnügy
2019 március 19., 12:09
comments 390

A 24.hu megkereste a Dózsa György úti tragédia egyik vádlottját,  a médiában már arccal és névvel is szereplő M. Richárdot, akinek a letartóztatását februárban megszüntették arra hivatkozva, hogy súlyos szívbeteg, és meg kell műteni.

A műtéten túl van, a lapnak erről azt mondta: „Kedden volt az első műtétem, de belső vérzésem lett, ezért ismét meg kellett operálni. A második egy akut műtét volt, életveszélyes állapotban voltam. Ha pár percen belül nem tolnak be a műtőbe, és nem találják meg az elrepedt aortát, akkor elvérzek. Biztos, hogy sokan örültek volna ennek, de a gyors orvosi beavatkozásnak hála sikerült megmenteni az életem, amiért nagyon hálás vagyok az orvosoknak és a személyzet tagjainak.”

A műtét után nem tudták helyreállítani a pulzusát, erről azt mondta:

„Egy hét alatt háromszor sikerült meghalnom. Tegnap újra kellett ugyanis indítani a szívem, mert nem állt helyre a pulzusom. Most már jobban vagyok, de fizikailag még mindig nem vagyok az igazi. Örülök, hogy élek.”

A Rókus kórházba viszik majd rehabilitációra, ami 1-3 hónap lehet.

Az ügyész 7 év 2 hónap börtönt kért a vád szerint vétkes sofőrre, M. Richárdra. (24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.