Nyitrai Zsolt arról beszélt a gyerekeknek, hogy korábban külföldi kézben volt a média, de mára magyar kézbe került

POLITIKA
2019 március 19., 09:32
comments 691

Felsőtárkány országgyűlési képviselője és kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a fideszes Nyitrai Zsolt március 14-én ünnepi beszédet mondott.

link Forrás

A hallgatóságában főleg, vagy szinte csak odavezényelt általános iskolások voltak, amire a beszéde alapján nem igazán készülhetett fel, ugyanis a 7-10 éves gyerekeknek arról beszélt, hogy

„Hazánkban nagyon sokáig a média külföldi kézben volt. Külföldi erő döntötte el, hogy mi a hír minálunk. Mára a média nagy része magyar kézben van, ez erősíti az országunk függetlenségét.”

Arról is beszélt, hogy „sajnos a Magyar Honvédséget az elmúlt évtizedekben tudatosan leépítették, meggyengítették”, de napjainkban erősítik azt.

Nyitrai szólt arról is, hogy „2010 óta sereghajtóból éllovassá lettünk a régióban”, és „ehhez nagyon kellett egy felelősen működő, a nemzetet képviselő nemzeti bank, valamint a multicégek helyett az emberek pártjára álló képviselet”.

Eközben a gyerekek:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.