Peter Parker, May néni, John Cleese, Bruce Wayne és Jon Snow is szerepel a Fehér Ház gyakornokait felsoroló listán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kedden jelent meg az Elnök gazdasági jelentése, ami egy évente megjelenő, átfogó beszámoló a Fehér Ház és a Trump-adminisztráció gazdasági helyzetéről. A jelentés listázza azt is, hogy 2018-ban név szerint kik voltak gyakornokok a Fehér Házban.

A legfrissebb jelentés gyakornoklistájába azonban valami hiba csúszhatott, a nevek között ugyanis szuperhősök, kitalált karakterek és színészak nevei szerepelnek, úgy mint:

  • Peter Parker (ez a Pókember polgári neve)
  • May néni (Peter Parker nagynénje)
  • Bruce Wayne (Batman polgári neve)
  • Steve Rogers (Amerika Kapitány polgári neve)
  • John Snow (ő valószínűleg a Trónok harca könyvekből és a sorozatból ismert Jon Snow lehet)
  • Kathryn Janeway (a Star Trekben a USS Voyager kapitánya)
  • John Cleese
  • Isabelle Holland (írónő)

Nem kamu, itt a részlet a jelentésből:

A teljes jelentés ide kattintva érhető el.

A Business Insider kereste a Fehér Ház sajtószolgálatát az üggyel kapcsolatban, de nem kaptak választ, később azonban a Gazdasági Szakértők Tanácsa a Twitteren azt írta, direkt tették be a neveket meglepetésképp, hogy felhívják a figyelmet a jelentésre és a gyakornokok munkájára, akik „valóban olyanok, mint a szuperhősök”.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.