Rogán Antal feleségének lett egy bulvároldala

bulvár
2019 március 19., 13:31

A Rogán Cecília többségi és Sarka Kata kisebbségi tulajdonában álló Top News Hungary Kft. megvette a TWN.hu bulvároldalt az impresszum szerint. Eddig a Kasza Tibor érdekeltségében lévő TWN Press Média Kft. szerepelt ott – írja a Népszava.

Sarka Kata és Rogán Cecília
photo_camera Sarka Kata és Rogán Cecília

Rogán és Sarka tavaly decemberi bejegyzéssel alapította a Top News Hungary Kft.-t, aminek a tevékenységi körébe többek között a napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység tartozik.

A vezető tisztségviselője Sudár-Horváth Lívia, a femcafe.hu ügyvezető igazgatója. A femcafe.hu-t működtető Netrise Hungary Kft. Bessenyei István, aki a kormánypártok által kedvelt Valton Security kisebbségi tulajdonosa és Sarka Kata élettársa. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.