Rogán Antal feleségének lett egy bulvároldala

bulvár
2019 március 19., 13:31
comments 199

A Rogán Cecília többségi és Sarka Kata kisebbségi tulajdonában álló Top News Hungary Kft. megvette a TWN.hu bulvároldalt az impresszum szerint. Eddig a Kasza Tibor érdekeltségében lévő TWN Press Média Kft. szerepelt ott – írja a Népszava.

photo_camera Sarka Kata és Rogán Cecília

Rogán és Sarka tavaly decemberi bejegyzéssel alapította a Top News Hungary Kft.-t, aminek a tevékenységi körébe többek között a napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység tartozik.

A vezető tisztségviselője Sudár-Horváth Lívia, a femcafe.hu ügyvezető igazgatója. A femcafe.hu-t működtető Netrise Hungary Kft. Bessenyei István, aki a kormánypártok által kedvelt Valton Security kisebbségi tulajdonosa és Sarka Kata élettársa. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt