40 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Valtonos Bessenyei médiacége

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A tavalyi utolsó és az idei első hónapok döntéseivel frissítette a Szerencsejáték Zrt. a megítélt támogatásokat listázó oldalát. 2019 januárjában három olyan cég is felkerült a listára, amit korábban nem támogattak.

Januárban 8 millió forint+áfa támogatást ítéltek meg a Férfiak Klubja Kft.-nek, 10+áfát a Hazai Termék Kft.-nek. A legnagyobb nyertes viszont a Netrise Hungary lett, ez 40 millió forintot, plusz az áfát kapta.

A Netrise Hungary Bessenyei István, a kormány és a Fidesz rendezvényeit rendszeresen biztosító Valton-Sec kisebbségi tulajdonosának médiavállalkozása. Bessenyei korábban Sarka Kata és Rogán Cecília üzlettársa is volt a Nakama&Partnersben, és egy ideje Sarkával él - Sarka egy futóversenyen Bessenyeiné néven regisztrálta magát.

Az Opten adatai szerint a Netrise Hungary 2017-ben 213 millió volt az éves árbevétele, vagyis a támogatás összege ennek csaknem 19 százaléka - majdnem ugyanannyi, mint a cég teljes 2013-as évi árbevétele volt. (Via Mfor)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.