Hangosan kiröhögték Orbánt a brüsszeli sajtótájékoztatóján

POLITIKA
2019 március 20., 21:05
comments 888
photo_camera Fotó: Emmanuel Dunand/AFP

Orbán Viktor szerda este hatalmas erőfeszítéssel hajlította a valóságot a brüsszeli sajtótájékoztatóján, miután az Európai Néppárt úgy döntött, felfüggeszti a Fideszt. Olyannyira belemelegedett, hogy azt mondta: „Mi sosem folytattunk semmilyen kampányt Juncker ellen.” A hallgatóság egy része erre kiröhögte:

link Forrás

Egyébként Orbán – annak ellenére, hogy korábban Szijjártó Péter külügyminiszter is beismerte, a kormány választási kampányt folytatott a junckerező plakátokkal – azt is tagadta, hogy a junckerezős/sorosozós plakátok kampányplakátok lettek volna, azt mondta, ezek tájékoztató plakátok. Ezekről van szó:

A magyar kormány 2019. februárban kezdett, EU-ellenes plakátkampánya
photo_camera A magyar kormány februárban kezdett, EU-ellenes plakátkampánya.

Az Index videóján hallatszik, hogy valaki beüvölti Orbánnak, hogy liar, azaz hazug, amire Orbán csak odaintett, hogy „egy pillanat”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.