Orbán fake news-nak nevezte a Fidesz ellen felhozott vádakat

POLITIKA
2019 március 20., 17:09
comments 242

Több órás csúszás alakult ki, miután elhúzódott az európai néppárti ülés, amin a Fidesz felfüggesztéséről döntenek.

Orbán Viktor nem nyilatkozott az ülés előtt. Gulyás Gergely, Novák Katalin, Balog Zoltán, Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár és Rahói Zsuzsanna, Miniszterelnöki Kabinetiroda tanácsadója kísérte el. Rogán Antal ezúttal nincs ott mellette. Frissítés: Tévedtem, Rogán Antal is ott van.

link Forrás

A finn néppárti Aura Salla is ott van az ülésen, ő azt írta a Twitterre, hogy Orbán a közgyűlésen fake news-nak nevezte az ellenük felhozott vádakat, és azt mondta magukról, hogy konzervatívok, és csak azokkal a pártokkal van vitájuk, akik kizárnák őket az EPP-ből.

link Forrás

„A miniszterelnök felszólalt az ülésen, álhíreknek minősítette a Fideszt érintő vádakat” – írta ki Németh Szilárd is a Facebookra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.