Egy New Jersey-i alvóvárosban megtiltanák az ugatást a kutyáknak

ÉLET
2019 március 21., 09:49

New York egyik gazdag elővárosa, a New Jersey-i Saddle River lakóinak elege lett három kutyából. Az állatok, két németjuhász és egy belga juhász egy 2000 négyzetméteres udvarházban élnek. És ugatnak, ahogy egy házőrzőtől elvárható. Ebből az ugatásból lett elegük, ezért most a helyi önkormányzat a javaslatukra általános ugatási tilalmat vezetnének be.

Igen, az önkormányzat rendeletben tiltaná meg a kutyáknak, hogy reggel hét és este tíz között húsz, minden más időszakban 15 percnél hosszabban ugassanak.

A szabály megsértésén kapott állatok tulajdonosait akár ezer dollárra is megbírságolhatják. (Via Jezebel. Címlapképünk illusztráció, fotó: Susanne Nilsson/Flickr CC BY 2.0)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.