Egy New Jersey-i alvóvárosban megtiltanák az ugatást a kutyáknak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

New York egyik gazdag elővárosa, a New Jersey-i Saddle River lakóinak elege lett három kutyából. Az állatok, két németjuhász és egy belga juhász egy 2000 négyzetméteres udvarházban élnek. És ugatnak, ahogy egy házőrzőtől elvárható. Ebből az ugatásból lett elegük, ezért most a helyi önkormányzat a javaslatukra általános ugatási tilalmat vezetnének be.

Igen, az önkormányzat rendeletben tiltaná meg a kutyáknak, hogy reggel hét és este tíz között húsz, minden más időszakban 15 percnél hosszabban ugassanak.

A szabály megsértésén kapott állatok tulajdonosait akár ezer dollárra is megbírságolhatják. (Via Jezebel. Címlapképünk illusztráció, fotó: Susanne Nilsson/Flickr CC BY 2.0)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.