Egy New Jersey-i alvóvárosban megtiltanák az ugatást a kutyáknak

New York egyik gazdag elővárosa, a New Jersey-i Saddle River lakóinak elege lett három kutyából. Az állatok, két németjuhász és egy belga juhász egy 2000 négyzetméteres udvarházban élnek. És ugatnak, ahogy egy házőrzőtől elvárható. Ebből az ugatásból lett elegük, ezért most a helyi önkormányzat a javaslatukra általános ugatási tilalmat vezetnének be.

Igen, az önkormányzat rendeletben tiltaná meg a kutyáknak, hogy reggel hét és este tíz között húsz, minden más időszakban 15 percnél hosszabban ugassanak.

A szabály megsértésén kapott állatok tulajdonosait akár ezer dollárra is megbírságolhatják. (Via Jezebel. Címlapképünk illusztráció, fotó: Susanne Nilsson/Flickr CC BY 2.0)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.